Vitiligo centar Vitilab, Vojvode Micka Krstića 14, Beograd, Tel: (+381)604346787

 

Pravila i uslovi

Poštovani korisnici,

Internet prodavnica http://vitiligo-centar.com/, kojom upravlja Vitiligo centar Vitilab D.O.O., je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda korisnicima. Korisnik je osoba koja koristi ovaj sistem, odnosno kupac u internet prodavnici http://vitiligo-centar.com/. Kada posetite ovaj sajt, prilikom svake Vaše kupovine važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koje ćemo Vam detaljnije predstaviti u daljem tekstu.

Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

Za sve informacije obratite nam se na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izjava o zaštiti podataka o ličnosti

Da bismo bili u mogućnosti da uspešno obradimo Vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam na efikasan način isporučimo željenu robu. Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika.

Svi podaci kоје navedete prilikom registracije smatraju se poslovnom tajnom i tako dobijene informacije koriste se isključivo za potrebe dovršavanja narudžbine. Registracija је standard u Internet kupovini i preduzima se radi zaštite posetilaca. Podaci kојi se upisuju prilikom registracije su zaštićeni i neće biti ustupani trećim licima niti publikovani.

U ime http://vitiligo-centar.com/ obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Raiffeisen Bank, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. 

Opis proizvoda

Internet prodavnica http://vitiligo-centar.com/ kojom upravlja Vitiligo centar Vitilab D.O.O., garantuje za kvalitet i poreklo proizvoda.  Svi proizvodi su vlasništvo Vitiligo centra Vitilab.

 Proizvodi su predstavljeni tekstom i prikazani fotografijom.  Napominjemo da je fotografija proizvoda data informativno i da ne možemo da garantujemo da bezuslovno verno prikazuje izgled proizvoda. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o proizvodu možete nas kontaktirati.

Cene proizvoda

Sve cene na našoj stranici su prikazane u srpskom dinaru (RSD), a za porudžbine iz inostranstva u protivrednosti valute Euro (€)  .

Cene su informativne, sa PDV-om, bez troškova prevoza.

Obavezujemo se da ćemo vam dostaviti proizvod po ceni o kojoj ste obavešteni prilikom potvrde narudžbine, a sve promene cena određenih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost vaše kupovine. Zavisno od konačne vrednosti Vaše narudžbine i adrese za dostavu, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cenu ili dodatno obračunati. Ukupna cena proizvoda sa cenom transporta ne uključuje moguću cenu carine obzirom da to zavisi od zemlje u koju isporučujemo proizvod.

Pakovanje proizvoda

Proizvode koje naručite putem sajta  http://vitiligo-centar.com/ upakovaćemo na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje).

Uslovi plaćanja

Na  http://vitiligo-centar.com/ omogućeni su sledeći uslovi plaćanja:

  1. plaćanje platnom karticom omogućeno samo za porudžbine iz inostranstva.
  2. plaćanje pouzećem za proizvode koji se dostavljaju na kućnu adresu – omogućeno samo za kupce na teritoriji Republike Srbije

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.

Reklamacije

Osnovni nam je cilj da sa Vama ostvarimo odnos poverenja i pružimo Vam usluge u svemu prema Vašim željama i potrebama. Kupac koji je u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj. Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će Vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.

Vitiligo centar Vitilab D.O.O.  ne garantuju isporuku za nepotpune i netačne porudžbine. Gаrantujemo povraćaj novca ili zamenu proizvoda, ukoliko se proizvod isporuči na bilo kојi način oštećen, kао i u slučaju da smo Vаm poslali proizvod kојi nistе naručili. Reklamacije prihvatamo u roku od 24 časa od dana prijema pošiljke.

U slučaju reklamacije kupac je dužan da pošiljku vrati trgovcu o svom trošku.  Robu zajedno sa obrascem Zahteva za reklamaciju treba da pošaljete na adresu koja Vam je naznačena na zaprimljenom računu-otpremnici kao “Adresa sa koje je poslana roba”. Povraćaj novca/zamena vrši se po prijemu vraćenog proizvoda i nakon odobravanja reklamacije.

Zа sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

.Proveru kvaliteta poručenih proizvoda vršimo pre isporuke, а rok trajanja је istaknut na proizvodima ili na deklaracijama proizvoda.

Promene opštih uslova

Internet prodavnica http://vitiligo-centar.com/, kojom upravlja Vitiligo centar Vitilav D.O.O.  zadržava pravo da sve gore navedene uslove promeni. O svim izmenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obavešteni putem naše stranice.

KUPOVINOM PROIZVODA I KORIŠĆENJEM WEB SAJTA  http://vitiligo-centar.com/  KUPAC PRIHVATA OPŠTE USLOVE POSLOVANJA.

Samim korišćenjem neke naše usluge, kao i kupovinom proizvoda na ovoj stranici Vi automatski prihvatate naše uslove poslovanja i saglasni ste da ih poštujete.

U slučaju da vam naša pravila ne odgovaraju ili se sa njima ne slažete u potpunosti molimo vas da ne koristite ove stranicu.

Web sajt je vlasništvo Vitiligo centra Vitilab D.O.O. i vlasnik sajta zadržava sva prava da u bilo koje vreme ažurira, menja i modifikuje uslove kupovine.

Sav materijal sa http://vitiligo-centar.com/ sajta ne može biti kopiran i korišćen u bilo koje druge svrhe i na bilo koji način bez prethodne dozvole odgovornog lica. Svako neovlašćeno korišćenje materijala sa web sajta može prekršiti zakone o autorskim pravima, intelektualnoj svojini, zaštitnim znacima i drugim zakonima. Ukoliko sajt ne koristite po svim primenjivim zakonima i predstavljate se lažnim imenima ili podacima, vlasnik ima sva prava da ukine, privremeno obustavi ili modifikuje Vaš nalog ili pristup web sajtu ili delovima web sajta bez prethodne najave.

Sav sadržaj i informacije na web sajtu su napravljene samo za informativne potrebe. Slike proizvoda takođe su date zbog informativne upotrebe. Nijanse boja prikazanih na slikama ne moraju da odgovaraju u stvarnosti i zavise od kalibracije boja vašeg uređaja za pregled ovog sajta.

Internet prodavnica http://vitiligo-centar.com/, kojom upravlja Vitiligo centar Vitilab D.O.O , je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda korisnicima.